OVER ONS

Bags & Shoes For You

Kwaliteit tegen een scherpe en betaalbare prijs!

Een combinatie van lederwaren en schoenen in hartje Winterswijk. Naast ons ruime assortiment bieden wij u een ijzersterk serviceconcept, een deskundig advies en persoonlijke benadering.

Lederwaren zoals tassen, riemen en portemonnees én schoenen vullen elkaar goed aan. Het aanbod lederwaren en accessoires in onze winkel is gelijk aan het aanbod in schoenen. Met daarbij de achterliggende gedachte dat de pasvorm bij de schoenen zeer van belang is.

Lederwaren

Bij Bags & Shoes for you is er voor ieder wat wils, dus iedereen, zowel jong als oud kan slagen bij ons. Of je nou op zoek bent naar een trendy schoudertas, een functionele laptoptas, een praktisch avondtasje, een grote shopper of handtas: wij hebben het allemaal in huis. Dit uiteraard in verschillen materialen en kleuren.

Wij richten ons daarbij op kwaliteitsmerken tegen een scherpe en betaalbare prijs. Zo bestaat ons assortiment o.a. uit het merk Just Dreamz, Flora&Co maar zijn er ook leren tassen verkrijgbaar van Bayern Bag, Cinino en nog veel meer.

Schoenen

Ons grote aanbod aan schoenen is geselecteerd met het oog op kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De pasvorm van de schoen is bij ons zeer van belang. Bekende merken uit ons assortiment zijn o.a. Helioform, Ara, JJ Footwear, Waldläufer, Stressless en Brunotti. Daarnaast wordt onze collectie komend voorjaar steeds verder uitgebreid.

Wij zien u graag in de winkel!